Медиуми

Голема хуманитарна акција за донирање храна до социјално загрозени граѓани

На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ...
Read More

Нова донација преку „Сите сити“ од 16.000 оброка до социјално загрозени граѓани

Денеска преку системот за донирање на вишок храна „Сите сити“ беа донирани 5 тона вишок храна или 16.000 оброка до социјално загрозени граѓани....
Read More

„Сите сити“ обезбеди 12.500 оброка за социјално загрозени граѓани

Системот за донирање на вишок храна „Сите сити“, кој има за цел вишокот храна, кој сè уште е во добра состојба и безбеден за употреба, да не...
Read More