Како да помогнете

Волонтери

Бидете дел од нашиот тим, за да ни помогнете!

Read more

НВО

Придружете ни се ако сте заинтересирани да се вклучите во нашите напори

Read more

Бизнис

Придружете ни се во нашите напори и обезбедување на донации за вишок на храна за поддршка на луѓето кои немаат доволно храна во Македонија

Read more