волонтери

Голема хуманитарна акција за донирање храна до социјално загрозени граѓани

На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ...
Read More

Отворен ден: Стани „Сите сити“ волонтер

Во Македонија илјадници тони безбедна храна завршува на депониите, додека 450.000 луѓе во нашата земја не можат да си ги дозволат сите оброци...
Read More